NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Weggeef Woensdag

Deze Weggeef Woensdag geven we het boek 'Geloven in de toekomst' van ds. Arie van der Veer weg. In dit dagboek zijn 366 teksten die hij schreef voor EO Visie gebundeld. De tekst is gebaseerd op kleine dingen, veelal dagelijkse ervaringen van de schrijver.

Winnen?

Wil jij dit boek winnen? Laat ons weten waarom jij graag de gelukkige winnaar wil zijn. Hoe? Laat een reactie achter op het artikel op onze Facebook-pagina. Donderdag 4 oktober zal de winnaar een berichtje ontvangen!

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: