Welke liedbundel heeft uw voorkeur?

Er wordt heel wat gezongen door de christenen in Nederland! Maar wel uit verschillende liedbundels, schrijft de Protestantse kerk op hun website. Bij Nederland Zingt is ons motto: 'Samen Zingen, Samen Geloven'. Hierbij putten wij ook uit verschillende bundels.

Uit welke liedbundel zingt u het liefste? En wat zijn uw favoriete liederen? 
Doe mee met deze peiling onder de leden van de Protestantse Kerk. 
Het is een korte vragenlijst van maximaal acht vragen!

Doe mee met het onderzoek!

 

 

Nederland Zingt & Liedbundels

Bij Nederland Zingt zingen we liederen uit de volle breedte van de protestants christelijke traditie. We nemen liederen op uit allerlei bundels. Wist je dat je in onze lieddatabase liederen kan selecteren op bundel?

Meer lezen over:

Speel muziek af