Dag en nacht Heer

Ben jij vanochtend vol goede moed je bed uitgesprongen? Of kostte het wat meer moeite? Begin je blij aan een nieuwe werkweek? Of zie je er tegenop? Wat een verschillende omstandigheden hebben we toch in dit leven. Maar hoe die ook zijn, blij of verdrietig, zekerheid is er bij onze Vader. Dag en nacht is Hij als een vader voor zijn kind, zegt dit mooie lied.

Liedtekst

Dag en nacht Heer
waakt Gij als een herder over mij
Dag en nacht Heer
veilig mag ik met U gaan

Als de dag opnieuw begint
waakt Gij als een herder over mij
Als een vader voor zijn kind
veilig mag ik met U gaan

Dag en nacht Heer
waakt Gij als een herder over mij
Dag en nacht Heer
veilig mag ik met U gaan

In de avondschemering
waakt Gij als een herder over mij
ik ben uw beschermeling
veilig mag ik met U gaan

Dag en nacht Heer
waakt Gij als een herder over mij
Dag en nacht Heer
veilig mag ik met U gaan

Dag en nacht Heer
waakt Gij als een herder over mij
Dag en nacht Heer
veilig mag ik met U gaan

Speel muziek af