NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Dankbaar voor verstoppertje

Geen schaapjes tellen om in slaap te komen maar zegeningen. Ooit van gehoord? Sommige mensen hebben de goede gewoonte om elke dag stil te staan bij hun zegeningen, dingen waar ze dankbaar zijn. Een speciale dag in het kerkelijk jaar staan we in de kerken stil bij 'dankdag voor gewas en arbeid.' Dat is morgen. Een mooi moment om aan mensen, bekend en onbekend, te vragen waar zij dankbaar voor zijn. Met verrassende antwoorden.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: