Kerstconcerten in december

In de maand december kun je weer volop genieten van verschillende kerstconcerten. Veel koren, bands en artiesten vertolken op eigen wijze hun mooiste kerstliederen. We hebben een aantal concerten voor je op een rijtje gezet:

Sela – O kindeke klein

Dit jaar staan de 'Kerst met Sela'-concerten in het teken van de kwetsbaarheid. Met wat extra instrumenten, zoals een kistorgel en een harp, maken ze de sfeervolle concerten tot een onvergetelijke avond!

Kerst met Joke Buis

“Kerst bij Joke” gaat over 'samen'. Samen kerstliederen zingen en samen genieten van gezelligheid, in een huiselijke en ontspannen sfeer. "Ik wil dat bezoekers zich écht thuis voelen, en samen de komst van Jezus vieren en bezingen", aldus Joke.

Reni en Elisa - Immanuel

Warmte, licht, intimiteit, gezelligheid en samen zingen, dát zijn de ingrediënten van het kerstconcert van Reni en Elisa. Tijdens hun concert zullen ze o.a liederen zingen van hun kerstalbum “Immanuel”, die zij in december 2017 hebben uitgebracht.

Trinity – Kerststallen tour

Een echt feest in festivalsfeer; gezelligheid, saamhorigeheid, meezingen tot je hees bent en swingen met een dikke jas aan! Het concert vindt plaats in een echte winterse stal! Beleef het mee!

The Passion of Christmas

Op 14 december 2018 vindt the Passion of Christmas plaats in de Laurenskerk in Rotterdam. Een concert vol passie voor de geboorte van Jezus Christus. Met medewerking van de Gemengde koren o.l.v. Vincent van Dam, het Chr. Sliedrechts Mannenkoor "Ichthus" o.l.v. Martin Zonnenberg, Rineke de Wit en Jacob Schenk!

200 jaar Stille Nacht met de verenigde mannenkoren van Martin Mans

Op 15 december 2018 geeft Martins Mans een prachtig concert in de St. Janskerk in Gouda, onder de naam: "200 jaar Stille Nacht". Met medewerking van: CWM De Gouwestem, CSM Noord-West Veluwe, Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en Vocal Group VOICE. Martin Zonnenberg zal het orgel bespelen en Mark Brandwijk de vleugel!

Kersttour met Lucas Kramer

Lucas Kramer geeft in december maar liefst 8 kerstconcerten! Pearl Jozefzoon gaat mee op tour. Naast samenzang en solo’s, zullen ze ook enkele duetten gaan zingen! Het geheel wordt muzikaal ondersteund door een strijkkwartet, piano, gitaar, percussie en een aantal vocals!

Meer lezen over:

Speel muziek af