Na het verlies van een dierbare, toch weer kunnen zingen!

Aanstaande zondag (4 november 2018) vertelt Daan van Ee, in het EO-programma Ik mis je, een bijzonder verhaal. Na het overlijden van zijn vrouw heeft het lied 'Wat de toekomst brengen moge' veel voor hem betekend. In de periode na haar dood, vindt hij het moeilijk om dit lied te zingen. Het gemis en het verdriet is té groot. Maar dan is daar plotseling een voorbijganger, die op een bijzondere manier troost biedt. Wat de toekomst brengen moge, mij geleidt des Heren hand!

Liedtekst: Wat de toekomst brengen mogen

Wat de toekomst brengen moge
mij geleidt des Heren hand
moedig sla ik dus de ogen
naar het onbekende land.
Leer mij volgen zonder vragen
Vader, wat Gij doet is goed
Leer mij slechts het heden dragen
met een rustig, kalme moed

Heer, ik wil uw liefde loven
al begrijpt mijn ziel U niet
Zalig hij, die durft geloven
ook wanneer het oog niet ziet
Schijnen mij uw wegen duister
zie, ik vraag U niet: waarom
Eenmaal zie ik al uw luister
als ik in uw hemel kom

Waar de weg mij brengen moge
aan des Vaders trouwe hand
loop ik met gesloten ogen
naar het onbekende land

Meer lezen over:

Speel muziek af