Nederland Zingt zoekt stagairs!

Voor onze Nederland Zingt opnames bieden wij vanaf het nieuwe jaar weer stageplekken aan. Als stagiaire krijg je bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Ken jij iemand die aan slag zou willen als video-stagiaire of productie-stagiaire? Tip hem of haar dan onze vacatures en wie weet maken we binnenkort kennis met elkaar. Hieronder staan onze drie vacatures: klik op de foto voor meer informatie!

Productiestage

Wil jij meewerken aan grote tv-producties op uitdagende locaties? Kan jij tegen stress en hou je ervan om last-minute veel te regelen en te fixen? Dan zit je goed, klik hier voor meer informatie!

Videostage

Nederland Zingt heeft een grote online community die we dagelijks voorzien van mooie content. Denk aan liederen, interviews, aftermovies, enzovoort. En die moeten gemaakt worden! Word je enthousiast? Klik hier voor meer informatie!

Webredactie

Ben je nieuwsgierig? Schrijf jij graag? Verzin jij bij Facebook- en Instaberichten pakkende teksten? En weet je daar ook passend beeld bij te vinden? Dan zoeken wij jou! Klik hier voor meer informatie!

Meer lezen over:

Speel muziek af