Schattige 5 jarige Claire Ryann zingt 'Peace in Christ'

Je hebt vast al eerder filmpjes gezien van dit schattige meisje. Samen met haar papa zingt ze. Haar naam is Claire Ryann Crosby en ze zingt de sterren van de hemel. Ook in deze clip ontroert ze weer door de ernst en overgave waarmee ze dit lied zingt.

TV-shows en Youtube kanaal

Inmiddels timmert de familie Crosby flink aan de weg. Claire Ryann en haar vader hebben een eigen YouTube kanaal met heel diverse filmpjes. Ook als ze niet zingt, is het een heel schattig meisje. Filmpjes uit het dagelijks leven met broertje Carson zijn ook erg leuk. Daarnaast heeft Hollywood deze schattige kleuter ook ontdekt. Meerdere keren is ze al te gast geweest bij de Ellen Degeneres show. Maar wij zien haar toch het allerliefst zingend van onze Heer.

Meer lezen over:

Speel muziek af