NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Een kopje koffie met... Martin Brand

In de serie 'Een kopje koffie met...' praat Henk van Steeg met Martin Brand over de Nederland Zingt opname in Zwolle. Bijzonder, want vlakbij het café waar ze praten is Martin voor het eerst in aanraking gekomen met het geloof. Hij ontmoette studenten die gelovig waren. Nu mag hij zelf leiding geven aan een studentenkoor, hoe uniek!

Studentenkoor

Het is niet de eerste keer dat Martin in Nederland Zingt is met een studentenkoor. De vorige keer was in 2016 in Amersfoort. Het unieke eenmalige EH studentenkoor was groot en het klonk prachtig. Beluister hier 'Er is een dag' met Martin Brand & het EH studentenkoor.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: