VIDEO | Sela brengt nieuw Kerstlied

De band Sela heeft een nieuw kerstlied geschreven: 'In ons hart geboren.' Dit sfeervolle a capella lied zingt de band van tijdens hun huidige kersttour in de Sint-Janskerk in Gouda. Het is een nieuw kerstlied dat de band dit jaar voor het eerst ter gehore brengt. Sela schrijft: 'Met onze kerst-tour gedenken we de komst van Jezus met prachtig oude liederen zoals het lied hierboven. Mirjam, onze nieuwe zangeres, is erbij en muzikaal wordt een harp aan Sela toegevoegd.' Beluister dit prachtige nieuwe lied.

Nieuwe zangeres

Sela maakte in juni bekend dat Mirjam Kerkhof de band gaat versterken als leadzangeres, zij is de plek gaan innemen naast zanger Frans Korpershoek. Samen zijn zij het nieuwe gezicht worden van de groep. De band dacht na over 'hoe nu verder' na het vertrek van Kinga Bán. Iedereen dacht aan dezelfde zangeres: Mirjam. Lees meer...

Meer lezen over:

Speel muziek af