NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Weemoed Woensdag - Comfort Ye

Wat is dit een prachtige versie van 'Comfort Ye' uit the Messiah van Handel, gestoken in een nieuw jasje. Dit is uitgevoerd door het Ronduit Classic Gospel Choir - uitgezonden door de EO in 1998! Wij vinden het te mooi om niet te delen...

Vertaling 'Comfort Ye'

Dit lied komt uit het eerste gedeelte van The Messiah: Jessaja 40:1-3. De tekst is: "Weest getroost, weest getroost Mijn volk: zo spreekt uw God. Spreekt vanuit uw hart tot Jeruzalem en roept haar toe dat haar strijd is volbracht, dat haar ongerechtigheid is vergeven. "

Meer lezen over:

Speel muziek af