1e artiest Nederland Zingt Dag bekend!

Tromgeroffel: het is zover! Velen hebben er lang op gewacht, de eerste artiest van de Nederland Zingt Dag 2019 is bekend! Henk van Steeg ging langs bij een paar Vrienden Van Nederland Zingt om het nieuws als eerste bekend te maken. Bekijk hierboven de vrolijke video.

Sela op de Nederland Zingt Dag

Eindelijk mogen we het bekend maken: de band Sela komt op de Nederland Zingt Dag. De bekende band zal een deel van de begeleiding voor hun rekening nemen. Sela is al jaren een bekende naam in de christelijke muziekwereld. Hun muziek is geliefd bij het publiek en liederen van hun makelij worden in kerken door heel het land gespeeld en gezongen. Sela is natuurlijk al eerder op de Nederland Zingt Dag geweest (in 2015). Ondertussen heeft Sela een nieuwe zangeres: Mirjam Kerkhof. Zij zal samen met Frans Korpershoek een deel van de samenzang leiden op de dag. Wil je alvast genieten van de muziek van Sela? Geniet hier van de speciale Sela afspeellijst. 

Tweede artiest

De tweede artiest zullen we binnenkort bekend maken... Nog geen kaartjes besteld voor de dag? Wees er snel bij: bestel ze hier.

Speel muziek af