Nederland Zingt rivierencruise

Dé Nederland Zingt rivierencruise. Ga je mee?

De Nederland Zingt reis van 2019 is bekend! Dit jaar reizen we niet per bus, maar per schip! We varen over de Moezel en de Rijn en bezoeken daar prachtige plaatsen zoals Trier, Cochem, Zell en Koblenz. Vanzelfsprekend zingen we ook weer in de mooiste kerken onder leiding van o.a. Martin Zonnenberg. Ga je mee?

Traditie: Nederland Zingt Reis

De Nederland Zingt reis kent inmiddels een jarenlange traditie. Velen landen zijn inmiddels bezocht én bezongen zoals Duitsland, Oostenrijk, Schotland, Engeland en nog veel meer. En dit jaar per schip: u pakt één keer uw koffer uit op uw hut en u hoeft alleen nog maar te genieten en natuurlijk te zingen! Zes dagen lang varen we over de Moezel en de Rijn en gaan we veel zingen. Dit doen we in de kerken van onder andere Koblenz, Zell en Cochem, maar natuurlijk ook aan boord. We verwelkomen u aan boord van het prachtige schip MS Alemannia***+. We zien uit naar een mooie Nederland Zingt reis op de Moezel en Rijn. Vaart u ook mee?

 

 

Meer lezen over:

Speel muziek af