Dit is het thema van de Nederland Zingt Dag 2019!

Op zaterdag 6 april staan de deuren van de Utrechtse Jaarbeurs wagenwijd open voor de Nederland Zingt Dag 2019. We hopen met jou en zo’n tienduizend anderen voor én over God te zingen. Ook willen we je bemoedigen en inspireren door middel van een preek en getuigenissen, die dit jaar aansluiten bij het thema: ‘Hij laat niet los’.

Hij laat niet los

Thema Nederland Zingt Dag 2019 - Hij laat niet los

We leven in een tijd en in een samenleving waarin het geloof in God – helaas – naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. Geloven is niet vanzelfsprekend. Gelukkig mogen we weten dat God ons niet loslaat. We mogen ervaren dat God erbij is. Als we ziek zijn, als we verhuizen, als onze kinderen niet meer naar de kerk gaan, als we iemand moeten missen… In welke situatie jij je ook bevindt en hoe jouw leven er op dit moment ook uitziet: God is erbij! Dat wil niet zeggen dat alle problemen van het ene op het andere moment verdwijnen, maar het geeft wel hoop. Hoop voor vandaag, morgen en de toekomst. Hij wil jou helpen om vooruit te kijken. Hij laat niet los!

Elkaar niet loslaten

We hopen dat je tijdens de Nederland Zingt Dag voor het eerst of opnieuw mag ervaren dat God jou niet loslaat. Het is onze wens en ons gebed dat we vanuit dit vertrouwen ook elkaar niet loslaten. Dat we omkijken naar de ander: helpen waar dat kan, troosten waar dat nodig is en blij zijn met wie iets te vieren hebben. 

Ontmoeten

Wil je bij de Nederland Zingt Dag aanwezig zijn? We ontmoeten je graag op zaterdag 6 april!
Reserveer jouw kaartje via het reserveringsformulier op deze pagina.

Speel muziek af