Fluitiste Marjolein de Wit probeert wat nieuws: twee fluiten!

Gelukkig is er tijdens de opnames van de nieuwe CD van fluitiste Marjolein de Wit óók wat tijd voor ontspanning... dus waarom niet gewoon twee fluiten erbij pakken?!

Al van jongsaf aan speelt Marjolein de Wit fluit. Inmiddels heeft ze een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Zo staan er bijvoorbeeld meerdere solocd’s op haar naam. Samen met pianist Jelger Blanken en organist Martin Zonnenberg geeft zij recitals door heel Nederland. Naast een uitgebreide lespraktijk verzorgt zij ook regelmatig workshops en masterclasses. De fluitiste is ook regelmatig te zien in muziekprogramma’s op televisie, waaronder natuurlijk ook de uitzendingen van Nederland Zingt. 

Af en toe is er ook gewoon tijd voor.... iest nieuws! Bekijk de verrassende video hieronder:

Meer lezen over:

Speel muziek af