'Ik wil jou van harte dienen'

Hoe kostbaar wanneer de woorden van dit lied werkelijkheid worden: mensen die elkaar steunen, liefhebben en alle goeds gunnen. De wereld zal veranderen! Daarom speciaal voor ons allemaal, omdat we het allemaal nodig hebben: aan het begin van deze week het lied Ik wil jou van harte dienen. Gezongen door koor Hadassah vanuit de Grote of Onze-Lieve-Vrouwekerk in Breda.

Ik wil jou van harte dienen

Ik wil jou van harte dienen
en als Christus voor je zijn.
Bid dat ik genade vind, dat
jij het ook voor mij kunt zijn.

Wij zijn onderweg als pelgrims,
vinden bij elkaar houvast.
Naast elkaar als broers en zusters,
dragen wij elkanders last.

Ik zal Christus' licht ontsteken,
als het duister jou omvangt.
Ik zal jou van vrede spreken,
waar je hart naar heeft verlangd.

Ik zal blij zijn als jij blij bent,
huilen om jouw droefenis.
Al mijn leeftocht met je delen,
tot de reis ten einde is.

Dan zal het volmaakte komen,
als wij zingend voor hem staan.
Als wij Christus' weg van liefde
en van lijden zijn gegaan.

Speel muziek af