Met de bus naar de Nederland Zingt Dag

Met de bus naar de Nederland Zingt Dag

Ga je 6 april naar de Nederland Zingt Dag maar weet je nog niet hoe? Dan is het meereizen met de bus wellicht voor jou een gezellige en comfortabele optie. De busreizen worden georganiseerd door externe partijen. Hieronder een overzicht van opstapplaatsen die er tot nu toe zijn:

Samen zingen, samen geloven, samen reizen

Meereizen vanuit het noorden

In de volgende provincies komen opstapplaatsen: Groningen, Friesland en Drenthe. Ook in Zwolle komt er een opstapplaats.Voor opgave en meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer A. van der Ploeg: 0511-422722. 

Meereizen vanuit Zeeland (Kapelle)

Ook dit jaar wordt er door Wimke Overbeeke een bus geregeld vanuit Kappele. De bus vertrekt om 7.00 bij de ANWB, Vierwegen 1, 4421 RA te Kapelle. Tussen 18.30-19.00 hopen zij weer terug te zijn. Opstappen in Kapelle of eventueel Wouwse Tol. Opgeven en meer informatie bij Wimke Overbeeke. overbeeke@zeelandnet.nl of door even te bellen naar 0113-343919 of naar 06-41393689
Hopelijk tot 6 april en alvast een goeie en muzikale busreis gewenst

Alle informatie over de Nederland Zingt Dag 2019

 

Speel muziek af