Zorgeloos Zingen - Aflevering 1

Wie houdt er nou niet van muziek? Nog mooier is samen muziek maken. Een instrument hoef je er niet voor te bespelen - je hebt je stem! Zingen doen we (bijna) allemaal regelmatig. Toch is 'zorgeloos' zingen niet vanzelfsprekend.

Wellicht herken je het wel: een zere keel, schorre stem dat moment waarop je die hoge toon net niet haalt. Gelukkig kan je hier iets aan doen! In deze nieuwe videoserie Zorgeloos Zingen gaat Mirjam Bouwman langs bij zangcoach Gerja Wolf om voor ons uit te zoeken hoe het nou precies zit met die stem. Wil je nog meer uit je stem halen? Bekijk dan deze serie! Zo kan je makkelijker, pijnloos en zorgeloos zingen. En vergeet het plezier hebben niet!

De basis

In deze eerste aflevering gaat Gerja in op de basis van het zingen: zelfvertrouwen - misschien wel het belangrijkste voor een gezonde stem. Het is tenslotte erg jammer wanneer je niet durft te zingen uit angst voor de mening van een ander, terwijl het juist zo mooi is wanneer we samen zingen tot Gods eer. Hoe mooi is het, dat we onze stem, die we van Hem gekregen hebben, mogen gebruiken op de manier waarop wij dat willen – in de kerk, op de fiets of thuis voor de TV?!

Vijf afleveringen

Deze serie bestaat uit vijf afleveringen, waarin tips en oefeningen gegeven worden om lekkerder te kunnen zingen. Veel kijkplezier! En oefenen, hè?!

Meer lezen over:

Speel muziek af