Zorgeloos Zingen - Aflevering 2

In deze tweede aflevering van Zorgeloos Zingen vertelt Gerja over de houding die het prettigst zingt. Het aannemen van een goede houding vergemakkelijkt het zingen en kan eventuele klachten verminderen.

Over Zorgeloos Zingen
In deze videoserie gaat Mirjam Bouwman op bezoek bij Gerja Wolf. Zij is conservatoriumgeschoold zangcoach en weet alles over zingen en de manier waarop klachten als keelpijn, een schorre stem of stemverval kunnen worden tegengegaan. Tijdens de video’s geeft zij tips en oefeningen die je meteen mee kan doen, of later nog eens kan proberen, bijvoorbeeld in de auto of tijdens het aardappelen schillen!

We hopen dat je iets opsteekt van deze video’s, maar vooral dat je met plezier en tot Gods eer blijft zingen.

Vijf afleveringen

Deze serie bestaat uit vijf afleveringen, waarin tips en oefeningen gegeven worden om lekkerder te kunnen zingen. Veel kijkplezier! En oefenen, hè?!

Meer lezen over:

Speel muziek af