Gitarist Marcel Tiemensma overleden

Van sommige berichten word je stil. Zo ook van het verdrietige nieuws dat Marcel Tiemensma is overleden. Een zeer bevlogen gitarist die zijn gevoel en woorden in zijn gitaarspel wist te uiten. We werkten graag met hem samen voor Nederland Zingt, Nederland Zingt op Zondag en voor De Kapel.

Eerbetoon

Aankomende zondag hoor je zijn prachtige muziek in het laatste lied van Nederland Zingt op Zondag. Een muzikale eerbetoon aan de fijne samenwerking, zijn ongelooflijke talent voor gitaarspelen en voor wie hij was. Wij wensen de nabestaanden van Marcel veel kracht en Gods nabijheid toe.

Marcel Tiemensma speelt 'Welk een vriend is onze Jezus'

Marcel in De Kapel aflevering 'Het hart van God'

In deze aflevering van De Kapel spreekt Andries Knevel over Gods hart, Marcel versterkt deze overdenking met zijn gitaarspel.

Ook interessant

Speel muziek af