Nederland Zingt Dag 2019 Uitverkocht

Nederland Zingt Dag is uitverkocht!

Wat is de kaartverkoop snel gegaan! De Nederland Zingt Dag 2019 is uitverkocht. We zijn dankbaar dat alle kaarten in zo'n korte tijd uitverkocht zijn. Christenen uit verschillende kerken verlangen ernaar om ‘over kerkmuren heen’ samen te geloven. We geloven dat God die verbondenheid wil zegenen.

Samen zingen op de Nederland Zingt Dag

Het belangrijkste op de dag is samenzang. Er gaat veel kracht uit van samen zingen. Maar daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte voor optredens, ontmoeting, een korte preek en persoonlijke getuigenissen. Ook tijdens de pauze word je in de watten gelegd: zo zijn er volop hapjes en drankjes verkrijgbaar, je kunt neerstrijken op een van de gezellige pauzepleinen of winkelen bij de sfeervol ingerichte verkoopkramen. 

Troost tip: Volg Nederland Zingt Dag vanuit huis

Grijp je achter het net met het bestellen van een kaartje óf kun je er helaas niet bij zijn? Niet getreurd, de dag is ook online te volgen. De gehele dat zullen wij op onze social media kanalen en onze website liederen en hoogtepunten delen van de dag. Daarnaast zullen we op zaterdag 6 april 's avonds een uur lang een compilatie uitzenden in onze Nederland Zingt App.​​​​​​​

Speel muziek af