Tweede artiest Nederland Zingt Dag 2019 bekend!

Je kunt hem onder andere kennen van de Ronduit Praiseband, Nederland Zingt opnames en hij schreef het ontroerende lied 'Houd vol'. (tekst gaat door onder de video).

Kees Kraayenoord

Kees Kraayenoord - Houd Vol (Verhaal Achter Het Lied)

We hebben het natuurlijk over Kees Kraayenoord. “Kees is iemand die door het maken van muziek mensen wil verbinden”, licht eindredacteur Albert-Jan Schol toe. “Hij is vertrouwd met traditionele liederen, maar schrijft zelf ook nieuwe nummers. Beide zingt hij altijd uit zijn hart, vol overtuiging. Kortom: een goede match met Nederland Zingt!”

Nederland Zingt Dag 2014
Kraayenoord is sinds 2013 aanbiddingsleider en voorganger bij de Veenendaalse gemeente Mozaïek0318. Hij weet hoe het is om het podium in de Jaarbeurs te betreden; hij verleende in 2014 ook zijn medewerking aan de Nederland Zingt Dag.

Houd vol
De boodschap die Kraayenoord in zijn muziek uitdraagt, biedt inspiratie en bemoediging. Zo sluit zijn nummer Houd vol (2016) naadloos aan bij het thema ‘Hij laat niet los’, dat dit jaar als een rode draad door het programma van de Nederland Zingt Dag loopt. In het nummer bezingt Kraayenoord naar aanleiding van 2 Timotheüs 4 en Hebreeën 12 hoe God altijd bij ons is.

Laatste Nederland Zingt Dag Kaarten

Nederland Zingt Dag kaarten
Een groot deel van de tickets voor de Nederland Zingt Dag is inmiddels uitverkocht. Wil je dit feest niet missen? Reserveer dan snel je Nederland Zingt Dag Kaart.

Kees op de Nederland Zingt Dag 2014

Nederland Zingt Dag 2014: Heer, Uw bloed dat reinigt mij

Speel muziek af