Zanger zingt vol overgave geweldige getuigenis: 'Ik ben niet alleen.'

Vier keer werd hij genomineerd voor een Grammy-Award, in 2018 ontving hij de prestigieuze Dove-award voor de beste nieuwe artiest en beste christelijke artiest en zijn debuutnummer ‘Love is Action’ stond 8 weken op nummer 1 in de christelijke hitlijsten. De Amerikaanse artiest Tauren Wells kent een vliegende start en komt dit jaar naar de EO-Jongerendag.

Dichterbij God

Presentator Joram Kaat is enthousiast: “Hij heeft een diep verlangen om mensen dichter bij God te brengen en dat is precies wat we met de EO-Jongerendag willen.” Tauren Wells is de tweede artiest die bekend wordt gemaakt. Eerder werd al bekend dat de populaire christelijke band Hillsong Young en Free naar de EO-Jongerendag komt. Meer info over de EO-Jongerendag en de artiesten is te vinden op EO.nl/jongerendag

Gods genade

Het verlangen om mensen dichterbij God te brengen is goed terug horen in zijn liederen. Zo zingt hij in 'Hills and Valleys' over tegenspoed en eenzaamheid, maar dat hij ondanks alles Gods genade genoeg is. Waar hij ook is, God omringt hem met Zijn liefde. Het lied is hierboven te beluisteren.

Liedtekst Nederlands vertaling

Ik heb tussen de schaduwen gelopen
U droogde mijn tranen
En ik heb de pijn van een gebroken hart gevoeld
En ik heb mooie dagen gezien
En ik heb vanuit de diepte gebeden opgezonden naar de hemel
En ik heb de zegeningen vastgehouden
God, U geeft en U neemt weg

Het maakt niet uit wat ik heb, Uw genade is genoeg
Het maakt niet uit waar ik ben, ik sta in Uw liefde

Op de bergen zal ik mijn leven buigen
voor Degene die mij daar heeft gezet
In de vallei sla ik mijn ogen op naar Degene die me daar ziet
Als ik op de berg sta, ben ik daar niet zelf gekomen
Als ik door de vallei loop, dan ben ik niet alleen
U bent God van de heuvels en valleien
Heuvels en valleien
God van de heuvels en valleien
En ik ben niet alleen!

Ik heb gezien hoe mijn dromen vervlogen
In U vind ik weer nieuwe hoop
Het maakt niet uit wat
Ik weet dat ik veilig in Uw hand ben

Op de bergen zal ik mijn leven buigen
voor Degene die mij daar heeft gezet
In de vallei sla ik mijn ogen op naar Degene die me daar ziet
Als ik op de berg sta, ben ik daar niet zelf gekomen
Als ik door de vallei loop, dan ben ik niet alleen
U bent God van de heuvels en valleien
Heuvels en valleien
God van de heuvels en valleien
En ik ben niet alleen!

Vader, U geeft en U neemt weg
Elke vreugde en elke pijn
Door alles heen zult U er zijn
Door allesheen!

Vader, U geeft en U neemt weg
Elke vreugde en elke pijn
Door alles heen zult U er zijn
Door alles heen!

Op de bergen zal ik mijn leven buigen
voor Degene die mij daar heeft gezet
In de vallei sla ik mijn ogen op naar Degene die me daar ziet
Als ik op de berg sta, ben ik daar niet zelf gekomen
Als ik door de vallei loop, dan ben ik niet alleen
U bent God van de heuvels en valleien
Heuvels en valleien
God van de heuvels en valleien
En ik ben niet alleen!
U bent God van de heuvels en valleien
Heuvels en valleien
God van de heuvels en valleien
En ik ben niet alleen!

Ik kies ervoor om te zeggen "Geprezen zij Uw Naam"

En ik ben niet alleen

Ook interessant

Speel muziek af