Zorgeloos Zingen - Aflevering 3

In de vorige aflevering heeft Gerja ons verteld wat een comfortabele, gezonde zanghouding is. Hier heeft ze al kort uitgelegd waarom deze houding zo belangrijk is: zodat het ademhalen beter gaat. In deze aflevering zal ze uitleggen op welke manier onze ademhaling het zingen eenvoudiger kan maken, zodat we wél bij die hoge noten kunnen komen en onze stem minder te verduren heeft.

De basis

Over Zorgeloos Zingen
In deze videoserie gaat Mirjam Bouwman op bezoek bij Gerja Wolf. Zij is conservatoriumgeschoold zangcoach en weet alles over zingen en de manier waarop klachten als keelpijn, een schorre stem of stemverval kunnen worden tegengegaan. Tijdens de video’s geeft zij tips en oefeningen die je meteen mee kan doen, of later nog eens kan proberen, bijvoorbeeld in de auto of tijdens het aardappelen schillen!

We hopen dat je iets opsteekt van deze video’s, maar vooral dat je met plezier en tot Gods eer blijft zingen.

Vijf afleveringen

Deze serie bestaat uit vijf afleveringen, waarin tips en oefeningen gegeven worden om lekkerder te kunnen zingen. Veel kijkplezier! En oefenen, hè?!

Meer lezen over:

Speel muziek af