Zorgeloos Zingen - Aflevering 4

In de vorige afleveringen heeft zangcoach Gerja ons verteld over zelfvertrouwen, houding en ademhaling. Allemaal belangrijke factoren die het zingen leuker en makkelijker maken. Een andere belangrijke factor om stemproblemen te voorkomen, is verzorging van de stem. Hoe zorg je ervoor, dat je stem niet uitgeput raakt na een tijdje zingen? En wat doe je als je ouder wordt en het zingen niet meer zo makkelijk gaat? Bekijk deze video voor tips om je stem goed te blijven verzorgen.

De basis

Over Zorgeloos Zingen
In deze videoserie gaat Mirjam Bouwman op bezoek bij Gerja Wolf. Zij is conservatoriumgeschoold zangcoach en weet alles over zingen en de manier waarop klachten als keelpijn, een schorre stem of stemverval kunnen worden tegengegaan. Tijdens de video’s geeft zij tips en oefeningen die je meteen mee kan doen, of later nog eens kan proberen, bijvoorbeeld in de auto of tijdens het aardappelen schillen!

We hopen dat je iets opsteekt van deze video’s, maar vooral dat je met plezier en tot Gods eer blijft zingen.

Vijf afleveringen

Deze serie bestaat uit vijf afleveringen, waarin tips en oefeningen gegeven worden om lekkerder te kunnen zingen. Veel kijkplezier! En oefenen, hè?!

Meer lezen over:

Speel muziek af