Zorgeloos Zingen - Aflevering 5

Met de tips van zangcoach Gerja over zelfvertrouwen, houding, ademhaling en verzorging van de stem kun je lekker aan de slag. Maar op veel plaatsen zingen we samen met anderen. Bij Nederland Zingt en in de kerk bijvoorbeeld. Hoe kun je er nu voor zorgen dat de samenzang mooier gaat klinken? En waarom is het zo belangrijk om samen te zingen? Bekijk deze laatste video in de serie Zorgeloos Zingen voor tips over samenzang.

De basis

Over Zorgeloos Zingen
In deze videoserie gaat Mirjam Bouwman op bezoek bij Gerja Wolf. Zij is conservatoriumgeschoold zangcoach en weet alles over zingen en de manier waarop klachten als keelpijn, een schorre stem of stemverval kunnen worden tegengegaan. Tijdens de video’s geeft zij tips en oefeningen die je meteen mee kan doen, of later nog eens kan proberen, bijvoorbeeld in de auto of tijdens het aardappelen schillen!

We hopen dat je iets opsteekt van deze video’s, maar vooral dat je met plezier en tot Gods eer blijft zingen.

Vijf afleveringen

Deze serie bestaat uit vijf afleveringen, waarin tips en oefeningen gegeven worden om lekkerder te kunnen zingen. Veel kijkplezier! En oefenen, hè?!

Meer lezen over:

Speel muziek af