Aangrijpend lied: 'U geeft me alles'

Lauren Daigle won in 2016 onder andere een Zilveren Duif voor haar album 'How Can It Be' en heeft sindsdien niet stilgezeten. De prachtige liederen blijven maar komen. In 2018 verscheen haar album 'Look up child' waar ook het lied 'You give me everything' opstaat.

De jonge zangeres zingt al haar liederen vanuit haar hart, dat hoor je, dat voel je. In het prachtige 'You give me everything' zingt ze over God en hoe allesomvattend Hij is. Een aangrijpend lied om mee te zingen, of om heerlijk naar te luisteren.

Liedtekst

Even the sparrow has a place to lay its head
So why would I let worries steal my breath?
Even the roses, You have glowed them brilliant red
Still I'm the one You love more than this


You give me everything
You give me everything
You give me everything I need


Even the oceans push and pull at Your command
So You can still my heart with Your hand
You tell the seasons when it's time for them to turn
So I will trust You even when it hurts


You give me everything
You give me everything
You give me everything I need
You give me everything
You give me everything
You give me everything I need


When I can't see, You lead me
When I can't hear, You show me
When I can't stand, You carry me
When I'm lost, You will find me
When I'm weak, You are mighty


You are everything I need
You give me everything
You give me everything
You give me everything I need
You give me everything
You give me everything
You give me everything I need
You give me everything
You give me everything
You give me everything I need
You give me everything
You give me everything
You give me everything I need

Ook interessant

Speel muziek af