NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Terugblik Nederland Zingt avond in Apeldoorn

De Grote Kerk in Apeldoorn was dinsdagavond het decor van een indrukwekkende avond samen zingen, samen geloven. 1300 mensen zongen samen met de koren Tin Speransa olv Marcel Koning en het Bovenkerk Kamer Koor olv Ab Wegenaar de sterren van de hemel. Bekijk hier de aftermovie van de avond en geniet van de foto's.

Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn
Nederland Zingt Grote Kerk Apeldoorn

Meer lezen over:

Speel muziek af