Beleef alle Nederland Zingt Dag hoogtepunten met onze compilatie - Zaterdag 6 april om 19.15

De Nederland Zingt Dag was dit jaar al in februari uitverkocht. Een goed teken want dat betekent dat heel veel mensen er zin in hebben. Maar wat als je er niet bij kunt zijn? Daar hebben we iets op bedacht.

Volg de Nederland Zingt Dag vanuit huis

De Nederland Zingt Dag is de hele dag online te volgen. De gehele dag zullen wij op onze social media kanalen en onze website liederen en hoogtepunten delen van de dag. Daarnaast zullen we zaterdag 6 april 's avonds om 19.15 een uur lang een compilatie uitzenden in onze Nederland Zingt App, hier op onze website, op Facebook en via YouTube. In deze compilatie komen alle bijzondere momenten van de dag voorbij. Van getuigenissen, tot geweldige samenzang en sprekersmomenten. 

De Nederland Zingt Dag Compilatie
Zaterdag 6 april  - 19.15
Via onze Facebookpagina, YouTube-kanaal, website en Nederland Zingt-app. 

 

Meer lezen over:

Speel muziek af