Deze liederen zingen we op de Nederland Zingt Dag

We verklappen natuurlijk nog niet alles, maar deze 5 liederen zingen we in elk geval op de Nederland Zingt Dag. Beluister de liederen en kom alvast helemaal in de juiste stemming. Of misschien vind je het fijn om nog even te oefenen. Zodat je aanstaande zaterdag uit volle borst mee kunt zingen. Wij kijken ernaar uit om deze prachtige liederen met zoveel mensen samen te zingen.

Nummer 1: Hoe groot zijt Gij

'Hij laat niet los'. Maar wie is Hij? Daar zingt dit lied over. Hij is de Schepper van het leven. De wereld, het sterrenlicht en het heelal zijn uit Zijn hand voortgekomen. En die grote God, die aarde en hemel schiep, laat niet los. Wat een troost en bemoediging!

Nummer 2: Tienduizend redenen

Het thema 'Hij laat niet los' leidt tot dankbaarheid. Wat heeft God veel voor ons gedaan. Er waren misschien moeilijke momenten in je leven, maar God liet niet los. Hij was erbij en Hij heeft je vastgehouden. Deze dankbaarheid willen we op de Nederland Zingt Dag samen bezingen met dit prachtige lied: Tienduizend redenen.

Nummer 3: Ik zal er zijn

Wanneer Sela op het podium staat, mag dit geliefde lied natuurlijk niet ontbreken. 'Ik zal er zijn' verwoordt heel mooi hoe God ons door alles heen vasthoudt. 'U blijft bij mij Jezus, laat mij niet gaan' en 'Niets kan mij ooit scheiden van Jezus mijn Heer' zijn prachtige voorbeelden van Gods trouw.

Nummer 4: God van licht

We hadden dit lied afgelopen dinsdag op onze Facebookpagina al verklapt. Blij verrast door zoveel positieve reacties, kijken we er nog meer naar uit om dit lied straks samen te zingen. "God van licht, wees mijn Gids. Leid mij door het donker, ik vertrouw op U."

Nummer 5: Houd vol

Bij het thema 'Hij laat niet los' hoort uiteraard ook dit mooie lied. Samen met Kees Kraayenoord en tienduizend anderen zullen we zaterdag zingen: "Houd vol, houd vol. Hij laat niet los". Wat zal dat prachtig klinken!

Speel muziek af