Deze vrachtwagenchauffeur verbluft iedereen met spontane uitvoering 'You Raise Me Up'

Tijdens het pauzeprogramma van de Nederland Zingt Dag deed vrachtwagenchauffeur Bert Denver mee met de Nederland Zingt Muziek Bingo. Trots ging hij naar voren met zijn kaart, maar helaas hij bleek een valse bingo te hebben. Maar zo vals als zijn bingo was, zo loepzuiver zong Bert een prachtige versie van 'You Raise Me Up'.

'Waarom dit lied? Ik kwam dit lied tegen van Celtic Women. Het raakte me, en wilde dit zelf ook zingen. 'To walk on stormy seas....' dat doen we. Ieder op zijn of haar manier,' laat hij via een mailtje weten. Een lange opname van zijn uitvoering is er niet, maar na een oproepje op onze Facebookpagina kunnen we nu wel twee mooie fragmenten met jullie delen. En goed nieuws: Bert hoopt volgend jaar weer bij de Nederland Zingt Dag te zijn. Nu maar hopen dat hij weer een valse bingo krijgt...

Tweede filmpje 'You raise me Up'

Nederland Zingt: Vrachtwagenchauffeur Bert zingt 'You Raise me Up'

Meer lezen over:

Speel muziek af