Dit kun je allemaal doen tijdens het pauzeprogramma op de Nederland Zingt Dag

Nog even doorzingen, luisteren naar diepte interviews of gewoon even bijkomen: waar kies jij voor tijdens het pauzeprogramma? Wij tippen je alvast wat leuke (muzikale) activiteiten.

Luisteren of luieren

In hal 10 kun je heerlijk luisteren (en natuurlijk ook meezingen) bij het EO Radio plein met Remco Hakkert en het Centre Gospel Choir. De zanger en zijn koor zullen bekende liederen als 'Welk een vriend is onze Jezus’ en ‘Houd me dicht bij U' zingen. De presentatie is in handen van de altijd enthousiaste Tom Herlaar, presentator bij NPO Radio 5. Genieten dus!

BEAM Lounge

Liever even op adem komen en je stembanden rust geven? Leun dan heerlijk achterover in de BEAM lounge.

Bingo!

In hal 11 kun je samen met Henk van Steeg en Mirjam Bouwman muziekbingo spelen. Het klassieke spel 'Bingo' gecombineerd met heel veel fijne muziek. Beter wordt het niet.

De kleinste escaperoom van Nederland

Ontdek in deze escaperoom binnen 5 minuten hoe EO Metterdaad wereldwijd mensen in armoede en onrecht helpt. Deze kun je eigenlijk niet overslaan. Wat een ervaring!

In gesprek met Kees Kraayenoord

Ben je niet zo van de spelletjes? In het Eva café heeft hoofdredacteur Minella van Bergeijk een goed gesprek met zanger Kees Kraayenoord. Hier kun je ook genieten van je lunch en maak je kans op een mooi prijzenpakket.

En na het pauzeprogramma weer met zijn allen de zaal in om heerlijk samen verder te zingen!

Speel muziek af