Jan Jasper had zijn afscheidsbrief al geschreven, maar God liet hem niet los

Zijn afscheidsbrief lag al klaar. Jan Jasper staat er op jonge leeftijd alleen voor in het leven en moet daarbij ook voor zijn jongere zusje zorgen. Een verantwoordelijkheid die veel te zwaar is voor een jongen van zijn leeftijd. Er komt een moment waarop hij het niet meer ziet zitten en een einde aan zijn leven wil maken. Zijn afscheidsbrief lag al klaar.

God laat niet los

Maar God laat hem niet los en leid mensen op zijn pad. "Echt interesse tonen in een ander, hoe klein dat gebaar ook is, dat kan iemands leven redden". zo vertelt hij op 6 april 2019 op de Nederland Zingt Dag. Aansluitend zingt Sela een prachtig lied voor hem en voor alle mensen die een moeilijke periode meemaken of achter de rug hebben.

Introductiefilmpje Jan Jasper

Bekijk ook het introductiefilmpje waarin Jan Jasper vertelt wie hij is en wat hij heeft meegemaakt.

Speel muziek af