Nu al file op de A28 naar de Jaarbeurs

We weten dat de Nederland Zingt Dag populair is, maar dat hij zó populair is wisten we niet. Er staat nu al een lange file op de A28 richting Utrecht. Een stoet met auto's - vol met fans van Nederland Zingt natuurlijk. Daarnaast zijn de eerste fans al gespot in een slaapzak voor de deur van de Jaarbeurs... Grapje natuurlijk ;-)

Wegwerkzaamheden A28 dit weekend

Het is belangrijk om zaterdag op tijd te komen naar de Jaarbeurs. Rij je vanaf Zwolle over de A28 naar Utrecht? Let dan op: er zijn namelijk wegwerkzaamheden. Dit weekend wordt er aan de A28 gewerkt bij Harderwijk in de buurt en dat kan voor files zorgen. Zorg dat je de route goed checkt voor vertrek! Dat kan onder andere via www.vananaarbeter.nl. Of kijk bij onze Veelgestelde Vragen.

Help: ik sta in de file!

Toch in de file komten te staan? Zing dan mee met deze afspeellijst speciaal voor onderweg en warm je stembanden alvast op. En onthoud: in de file ben je nooit alleen.

Speel muziek af