NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Oproep: deel jouw unieke verhaal met Nederland Zingt

Heb je iets meegemaakt in je leven wat voor jou belangrijk is geweest? Bijvoorbeeld een verlies, een grote verandering, een crisis of een verrassing? Welke rol speelde God hierin voor jou? En welk lied past hierbij?

Verhalen die raken

Denk jij nu gelijk: ‘Ja, zo’n verhaal heb ik.’ En moet je daarbij ook gelijk denken aan een lied? Dan zijn we op zoek naar jou. Want naast zingen, houden wij bij Nederland Zingt ook van verhalen. Persoonlijke verhalen en getuigenissen van mensen waarvan je nog harder gaat zingen omdat de woorden zo raken. Die bemoedigende verhalen gebruiken wij voor onze website en voor onze uitzendingen.

Wil jij jouw verhaal delen met ons? Mail dan kort jouw verhaal met jouw telefoonnummer naar [email protected] De online redactie van Nederland Zingt zal dan contact met je opnemen. 

Meer lezen over:

Speel muziek af