Deze versie van 'Jezus overwinnaar' met gebarentolk is geweldig!

Sharon van der Borden is gebarentolk. Op de Nederland Zingt Dag vertolkte zij het lied 'Jezus overwinnaar' van Mozaiek0318. Over het lied schreef zij op haar Facebookpagina: 'Al enkele maanden luister ik dit lied dagelijks. Toen ik thuis kwam heb ik mijn camera neergezet, en het liedje in een take opgenomen.'

De kracht van dit lied

Een maand later heeft Mozaiek0318 haar filmpje gemonteerd met de beelden van hun lied. Sharon: 'zodat iedereen, ook de mensen zonder Facebook via YouTube de video kunnen zien. En zodat je ook visueel te zien krijgt hoe de zangers, muzikanten en ik de kracht van dit lied ervaren.'

Onder de indruk

Wij zijn onder de indruk van deze bijzondere uitvoering van dit krachtige lied en hopen dat op deze manier nog meer mensen geraakt mogen woorden.

Meer lezen over:

Speel muziek af