Een prachtig beeldverslag van het concert met Joke Buis en band en de Nederland Zingt avond in Edam

Bekijk hier de hoogtepunten van onze fantastische Nederland Zingt middag en avond in Edam. Woensdagmiddag 15 mei gaf Joke Buis en band een prachtig concert voor de Vrienden Van Nederland Zingt in de Grote of Sint-Nicolaaskerk van Edam en 's avonds hebben we in diezelfde kerk heerlijk gezongen met Mannenkoor 'De Gouwestem', The Martin Mans Formation, Young Ladies Choir Hadassah en Joke Buis en band.

Aftermovie concert Joke Buis en band

Bekijk hier alle hoogtepunten van ons Vrienden Van Concert met Joke Buis en band. Joke Buis liet woensdagmiddag 15 mei voor het eerst een paar nieuwe liederen horen, maar liet iedereen ook swingen met haar bekende 'oudere' liederen. Je ziet het terug in deze aftermovie.

Foto's middagconcert Joke Buis en band

Foto's Nederland Zingt Avond in Edam

Ook een exclusief Vriendenconcert bijwonen?

Geregeld organiseren we exclusieve concerten voor de Vrienden Van Nederland Zingt. Wil je ook Vriend worden en de mogelijkheid hebben om deze speciale concerten bij te wonen? Kijk dan hier voor meer informatie.

Meer lezen over:

Speel muziek af