Jezus Overwinnaar verovert opnieuw het internet

Het nummer bestaat nog geen half jaar en nu al is het misschien wel het meest populaire lied binnen christelijk Nederland. Het gaat om het lied 'Jezus Overwinnaar' van Mozaiek0318. Gisteren deelde Stichting Opwekking dat ook zij het lied hebben opgenomen en uitgebracht. Namelijk: Opwekking 832. Tienduizend mensen zongen tijdens de Pinksterconferentie mee met dit prachtige lied. Bekijk het nu hier.

Kees Kraayenoord over het lied

Groot Nieuws Radio interviewde Kees Kraayenoord op de Pinksterconferentie van Opwekking, onder andere over dit lied. Kees zegt dat hij er elke keer weer emotioneel van wordt hoe dit lied omarmd wordt door de kerk van Nederland. Bekijk het interview hieronder.

Jezus Overwinnaar op de Nederland Zingt Dag CD

Hoe mooi: het lied Jezus Overwinnaar staat op de Nederland Zingt Dag 2019 CD. Het thema van de Nederland Zingt Dag 2019 was 'Hij laat niet los'. We leven in een tijd en in een samenleving waarin het geloof in God – helaas – naar de achtergrond lijkt te verdwijnen. Geloven is niet vanzelfsprekend. Gelukkig mogen we weten dat God ons niet loslaat. We mogen ervaren dat God erbij is. Op deze live-cd komen de mooiste liederen van de dag te staan, waarin gezongen wordt over Gods aanwezigheid in ons leven. Hij is erbij. Vandaag, morgen en in de toekomst. Hij laat niet los! Wil je de cd bestellen? Dat kan hier.

Meer lezen over:

Speel muziek af