Henk en Mirjam genieten op de camping, als plotseling de telefoon gaat

De eindredacteur van Nederland Zingt belt: het nieuwe seizoen van Nederland Zingt komt eraan! Na een periode van rust en herhalingen op tv, kun je vanaf 21 september weer genieten van nieuwe uitzendingen op NPO2. Je kunt dit najaar onder andere nieuwe beelden vanuit Edam, Apeldoorn en de Nederland Zingt Dag verwachten.

Nieuw tijdstip van uitzending

Vanaf zaterdag 7 september wordt Nederland Zingt op een ander tijdstip uitgezonden. Kun jij ook nooit wachten tot de uitzending begint, dan is dit goed nieuws: Nederland Zingt wordt een half uur eerder uitgezonden. Laat de afwas nog even staan en kijk vanaf 7 september eerst om 18:20 uur naar NPO2.

De uitzending later bekijken via onze website blijft uiteraard ook mogelijk.

Ook interessant

Speel muziek af