NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Wandelen in het licht met God

Wandelen is een fantastische bezigheid in de zomer. Het Jong Gemengd Koor Immanuel zingt ook over wandelen. Wandelen in het licht met God. Luister en kijk naar dit heerlijke lied en misschien ga je dan vanzelf ook meezingen. En daarna een heerlijke wandeling maken.

Liedtekst

We are marching in the light of God
We are marching in the light of God
We are marching in the light of God
We are marching in the light of God

We are marching we are marching
we are marching we are marching
we are marching in the light of God

We are marching we are marching
we are marching we are marching
we are marching in the light of God

Ik wil wand'len in het licht met God
Ik wil wand'len in het licht met God
Ik wil wand'len in het licht met God
Ik wil wand'len in het licht met God

Ik wil wand'len, ik wil wand'len,
Ik wil wand'len in het licht met God.
Ik wil wand'len, ik wil wand'len,
Ik wil wand'len in het licht met God.

Ik wil wand'len in het licht met God

Meer lezen over:

Speel muziek af