Favor komt met nieuwe clip en single: 'In het Licht’

Vocalgroep Favor heeft een nieuwe single samen met een videoclip gedeeld. 'In het Licht' is de titelsong van hun nieuwe album dat eerder deze zomer uit kwam. Het lied is bedoeld als een hart onder de riem voor de luisteraar én kijker. Favor zegt: ‘Nu de dagen minder licht worden, is het de hoogste tijd om jullie onze videoclip ‘In het licht’ te presenteren. Als de schaduw je overvalt, weet dan dat het Licht op je wacht…’ Het lied beschrijft hoe je dwars door omstandigheden heen, op zoek mag gaan naar het Licht in iedere situatie. Het is bedoeld als een aanmoediging en misschien ook wel een duwtje in de goede richting. Het lied werd, in samenwerking met nog twee muzikanten, geschreven door Yessica Pothof en Jeannette Coppoolse.

Nieuwe CD

Cover album Favor In het Licht

Cover album Favor

Dit jaar hebben de vier dames (Mariët Hiemstra, Tineke van der Velde, Jeannette Coppoolse en Yessica Pothof) gewerkt aan hun nieuwe album. Samen met Ralph van Manen. De cd bestaat uit bekende én minder bekende liederen die gaat over het leven in het licht van Gods genade en onvoorwaardelijke liefde. 

 

Liedtekst In het Licht

Wat als mijn leven bij dromen blijft, 
mijn idealen illusies zijn
Wat als ik bang ben, me onzeker voel
en ik verdwaald ben, zonder een doel
Loop naast me, laat me zien waar ik heen moet gaan
Uit de schaduw in het Licht
Een nieuwe dag begint
Ik voel de warme zonnestralen
als een teken van hoop … op mijn gezicht
Wat als de ander mij niet verstaat
En samen verder niet langer gaat
Wie staat er naast me, wie hoort mijn stem
Zal van mij houden, zoals ik ben
Loop naast me, laat me zien waar ik heen moet gaan
Uit de schaduw in het Licht
Een nieuwe dag begint
Ik voel de warme zonnestralen
als een teken van hoop … op mijn gezicht
Omarm mij tot de morgen opnieuw verschijnt
Blijf bij me in mijn leven, in heel mijn zijn
in mijn leven, in heel mijn zijn
Uit de schaduw
Uit de schaduw in het Licht
Een nieuwe dag begint 
Ik voel de warme zonnestralen
als een teken van hoop …
Uit de schaduw in het Licht
Een nieuwe dag begint 
Ik voel de warme zonnestralen
als een teken van hoop … op mijn gezicht
Tekst: Jeannette Coppoolse, Ralph van Manen, Yessica Pothof, Wim Rebergen, 
naar een idee van Gabriëlle Dik

 

Meer lezen over:

Speel muziek af