'You raise me up' in twee prachtige uitvoeringen: welke is jouw favoriet?

In de afgelopen week verschenen er twee prachtige uitvoeringen van het bekende en geliefde lied 'You raise me up' op YouTube. Wij vinden ze allebei ontroerend mooi. Heb jij een favoriet of vind je ze ook allebei even mooi?

"You Raise Me Up" door Color Music Choir

Zie ze stralen! Het kinderkoor 'Color Music Choir' geniet duidelijk van het zingen van dit heerlijke lied. En het klinkt ook nog eens fantastisch. Loepzuiver en met volle overgave galmt dit lied uit hun jonge kelen. De prachtige omgeving maakt het helemaal af.

"You Raise Me Up" door Caleb en Kelsey Grimm

De versie van het echtpaar Caleb en Kelsey Grimm klinkt ook fantastisch. Een heel andere sfeer dan bij het kinderkoor. Maar als hun stemmen samen komen, dan klinkt dat zo harmonieus. Kippenvel!

Meer lezen over:

Speel muziek af