Ontroerende koor- en samenzang in dit prachtige lied | Zing je ook mee?

"Koning van hemel, zee en aard', nimmer het luisteren moe." Wij kunnen wel eens te moe of te druk zijn om naar een ander te luisteren. Of misschien heb je wel eens meegemaakt dat je graag je verhaal wilde vertellen, maar dat je merkte dat de ander niet echt luisterde. Wat een troost om te weten dat God nooit te moe of te druk is. Hij is er voor je en Hij luistert naar je. Vertel Hem wat je bezighoudt. En zing maar mee: "Uw liefde is zó groot voor mij; maakt mij voor eeuwig vrij."

Liedtekst

Koning van hemel, zee en aard’,
nimmer het luist’ren moe,
U hebt Uw leven niet gespaard,
stond zelf de kruisdood toe.
Laat mij het nooit vergeten, Heer,
Uw lijden gaf mij ’t leven weer,
Uw liefde is zó groot voor mij;
maakt mij voor eeuwig vrij.

Koning, Die diep vernederd is,
van alle glans ontdaan,
van alle hulp verstoken is,
tot in het graf gegaan.
Laat mij het nooit vergeten, Heer,
Uw lijden gaf mij ’t leven weer,
Uw liefde is zó groot voor mij;
maakt mij voor eeuwig vrij.

Als ik probeer mijn eigen last
zelf eens te dragen, Heer,
zegt U en houdt mijn handen vast:
‘Leg dat maar bij Mij neer!’
Laat mij het nooit vergeten, Heer,
Uw lijden gaf mij ’t leven weer,
Uw liefde is zó groot voor mij;
maakt mij voor eeuwig vrij.

Speel muziek af