Jannica van Barneveld zingt in nieuw lied van Mozaiek Worship

Mozaiek Worship - onder andere bekend van Kees Kraayenoord - heeft dit nieuwe lied gedeeld dat ze live hebben opgenomen in de Basiliek in Veenendaal. Jannica van Barneveld zingt het lied 'U bent sterker'. Het lied gaat over het licht en de liefde van God wat altijd groter, sterker en machtiger is dan we ooit kunnen denken. Laat je bemoedigen!

'Ik had maar 72 uur' vertelt Jannica

Jannica wordt plotseling ziek: ze blijkt acuut leverfalen te hebben. In afwachting van een donorlever belandt Jannica op de Intensive Care. "Ik had maar 72 uur," vertelt ze aan Jurjen in Nederland Zingt Dichtbij. "Mijn ouders hebben hun kind kunnen verliezen, mijn man had zijn vrouw kunnen verliezen en Vieve zou opgroeien zonder haar moeder gekend te hebben. Het denken daaraan is enorm pittig, nog steeds.” Wil je het hele gesprek zien? Kijk dan hier de uitzending van Nederland Zingt Dichtbij met Jannica terug.

Liedtekst 'U bent Sterker'

| Verse 1 |
Zoals een sprankje licht het duister breekt
U bent sterker
Mijn angst verstilt wanneer uw liefde spreekt
U bent sterker
Licht dat altijd schijnt
Liefde zonder eind
| Verse 2 |
En moet ik door een dal van lijden gaan
U bent sterker
en als ik val en niet meer op kan staan
U bent sterker
Licht dat altijd schijnt
Liefde zonder eind
| Refrein |
Jezus U bent meer dan genoeg voor mij
Jezus U blijft mijn God in eeuwigheid
| Verse 3 |
En als m’n leven hier ten einde loopt
U bent sterker
Want aan de horizon gloort nieuwe hoop
U bent sterker
| Refrein |
Jezus U bent meer dan genoeg voor mij
Jezus U blijft mijn God in eeuwigheid
| Bridge |
Jezus, U bent en blijft
Meer dan genoeg voor mij
Jezus, U bent en blijft
Mijn God in eeuwigheid
| Refrein |
Jezus U bent meer dan genoeg voor mij
Jezus U blijft mijn God in eeuwigheid
Licht dat altijd schijnt
Liefde zonder eind
© 2017 Reyer van Drongelen, Kees Kraayenoord en Hanne de Vries

Meer lezen over:

Speel muziek af