Samen met 2.000 andere koorleden de Matthäus Passion zingen

In Matthäus aan de Maas krijg je de mogelijkheid om de hoogtepunten van de Matthäus Passion te zingen. Dit doe je samen met ruim 2000 zangers uit heel Nederland. Koren die de Matthäus Passion al jaren zingen en individuen die zelf de Matthäus Passion als eens gezongen hebben zijn welkom. Ook individuen of koren die heel graag voor de eerste keer de Matthäus Passion mee willen zingen nodigen we van harte uit om mee te doen. Bestel nu je koor- of concertticket!

Het geheel staat onder leiding van dirigent Patrick van der Linden en zijn Ars Musica Kamerkoor. Ook zullen enkele topsolisten aan dit grote evenement meewerken. Eerder vandaag werden in een persbericht hun namen bekendgemaakt. Matthäus aan de Maas vindt plaats in Rotterdam Ahoy op zaterdag 21 maart 2020. De televisie-uitzending is op NPO 2 op Goede Vrijdag 10 april 2020.

Zowel koortickets als concerttickets zijn te bestellen via eo.nl/matthausaandemaas.

Ook interessant

Speel muziek af