We leven mee met de families van de twee vermiste Urkers

Soms komt er nieuws voorbij waar je even helemaal stil van wordt. Vanmorgen hoorden we dat een vissersboot uit Urk door het slechte weer vermist is geraakt op de Noordzee. De twee opvarenden (27 en 41 jaar oud) zijn nog altijd niet gevonden. De impact van dit nieuws is groot in het vissersdorp en daarbuiten. We leven mee met hen die getroffen zijn.

Met zulk nieuws in het achterhoofd, krijgt het lied 'k Ben een schip in de storm', dat wij in 2015 op Urk hebben opgenomen, een heel intense lading. Bekijk en beluister hieronder het lied. 

Liedtekst

‘k Ben een schip in de storm
Dat de haven niet vindt
Houdt mij vast, houdt mij vast
Spreek mij aan als uw kind

‘k Ben een vogel die vlucht
Voortgejaagd door de wind
Houdt mij vast, houdt mij vast
Spreek mij aan als uw kind

Als uw woord mij bereikt
Ik in U richting vind
Houdt mij vast, houdt mij vast
Spreek mij aan als uw kind

Dan zijn stormen gestild
Voorbij is vlucht en wind
Houdt mij vast, houdt mij vast
Spreek mij aan als uw kind

Meer lezen over:

Speel muziek af