Deze artiesten gaan mee met de Nederland Zingt Reis 2020!

Eindelijk! De artiesten die meegaan met de Nederland Zingt Reis naar Israël zijn bekend! Freek van der Brugge en Liesbeth Koedoot van de band LEV zullen ons van muziek voorzien tijdens de reis door het Beloofde Land.

Freek en Liesbeth hebben met hun band LEV natuurlijk al eerder opgetreden bij Nederland Zingt, maar zijn nog niet eerder betrokken geweest bij de Nederland Zingt Reis. Dat wordt dus een primeur! Freek is al wel eerder in Israël geweest, maar voor Liesbeth zal zelfs het land helemaal nieuw zijn. 

De twee verheugen zich vooral op het samen zingen met de mensen op de bijzondere locaties die Israël. Met hun Nederlandstalige liederen hopen Freek en Liesbeth mensen te verbinden, hoe verschillend iedereen ook is. En dat in een ander land waar heel veel Bijbelse verhalen zich hebben afgespeeld, maar waar tegenwoordig ook veel onrust is. 

Wil je zelf ook mee met de reis of wil je meer lezen over de reis? Klik dan hier voor meer informatie...
 

Alvast inzingen?

Wil je alvast in de stemming komen voor de reis? Luister en zing dan mee met het lied ‘De Leeuw en het Lam’ uitgevoerd door LEV, opgenomen in het park van Gouda. 

Meer lezen over:

Speel muziek af