Organisten vragen elkaar ‘You’ll never walk alone’ te spelen

Vorige week werd ‘You’ll never walk alone’ wereldwijd nog op meer dan 180 radiostations tegelijkertijd gedraaid. Nu is er weer een prachtig nieuw initiatief opgezet rondom dit lied. Organisten sturen elkaar berichten op sociale media en vragen elkaar dit lied te spelen. Uiteraard ieder op zijn of haar eigen manier. Van minutenlange orgelimprovisaties tot kleine gevoelige uitvoeringen; alles komt voorbij. Geniet ook mee van zoveel verschillende uitvoeringen van ‘You’ll never walk alone’.

Martin Zonnenberg

Laten we beginnen met ‘onze eigen’ Martin Zonnenberg. Vanuit de grote kerk in Sliedrecht speelde hij ‘You’ll never walk alone’. Hij nodigde ook andere organisten uit dit lied te spelen, waaronder André Knevel vanuit Canada. Zal deze actie nu internationaal aanslaan?

Bastiaan Stolk

Vanuit de Domkerk in Utrecht brengt Bastiaan Stolk een 10 minuten lange improvisatie van ‘You’ll Never Walk Alone’. Wat een genot om naar te luisteren!

André van Vliet

Ook André van Vliet doet mee aan de challenge. Daarbij wenst hij iedereen veel kracht en sterkte toe en hoopt hij dat mensen steun mogen hebben aan de uitvoeringen van ‘You’ll never walk alone’. 

Harm Hoeve

Deze organist en dirigent is natuurlijk ook welbekend bij Nederland Zingt. Op uitnodiging van André van Vliet speelt hij ‘You’ll never walk alone’ in De Levenbron in Rouveen. 

Arjan Breukhoven

We hebben natuurlijk al eerder geschreven over de orgelmuziek die Arjan Breukhoven ons brengt in deze onzekere tijd. Ook hij heeft ‘You’ll never walk alone’ gespeeld, en dan ook nog eens in de prachtige Sint Laurenskerk van Rotterdam.

Speel muziek af