4 verrassingsliederen uit Nederland Zingt Dichtbij die je niet op tv zag

Soms wordt een gast tijdens een opname van Nederland Zingt Dichtbij niet met één lied verrast, maar met meerdere liederen! In de uiteindelijke uitzending zien we natuurlijk niet al die liederen voorbij komen. Nu we herhalingen van Nederland Zingt Dichtbij uitzenden, willen we graag een aantal extra verrassingsliederen met jullie delen, die jullie nog niet eerder hebben gezien.

Wanneer U met mij bent – Lucas Kramer

Extra verrassingslied voor Cor Minderman. Kijk hier de hele uitzending terug. 

Nobody knows – Maria den Hertog

Extra verrassingslied voor Gert den Boef. Kijk hier de hele uitzending terug. 

Koning over alles - Marcel en Lydia Zimmer

Extra verrassingslied voor Erik Posthouwer. Kijk hier de hele uitzending terug. 

Het ruwhouten kruis – Job Vink

Extra verrassingslied voor Tiny de Jong. Kijk hier de hele uitzending terug. 

Maak extra afleveringen van Nederland Zingt Dichtbij mogelijk!

Jaarlijks maken we 32 afleveringen Nederland Zingt Dichtbij en in de zomer zenden we herhalingen uit. Maar juist nu, in een tijd waarin kerken beperkt bereikbaar zijn, veel mensen in Nederland thuisblijven én de meeste ouderen maar weinig bezoek ontvangen, willen we graag extra uitzendingen maken. Dat kan alleen met jouw hulp.

Meer lezen over:

Speel muziek af