12 mensen vertellen over hun bijdrage aan ‘U geeft rust’

Het is je vast niet ontgaan: met Pinksteren bracht de Evangelische Omroep het lied ‘U geeft rust’ uit. Vele mensen lieten ons al weten geraakt te zijn door dit prachtige lied en we hopen dat dit lied nog veel verder mag reiken.

Zoals we eerder al schreven, was het hard werken om de video te maken. Laat je nog eens meenemen in het maakproces van 'U geeft rust' met de video’s die de meewerkenden voor jou hebben opgenomen!

Zuster Ruth

Simara en Thirza

Ellen

Joost

Sara

Saïdja

Laura

Heine

Jeannelis

Janis

Godelieve

Parkieten

De parkieten die je hierboven ziet, zijn van Ellen. Nu is het natuurlijk hartstikke grappig dat de parkieten meezingen met 'U geeft rust', maar toen Ellen het lied wilde opnemen was dat wel anders. Ellen was zo goed voorbereid op de opname, zelfs de kinderen waren niet thuis zodat het extra rustig was. En toen begonnen de parkieten uit volle borst mee te zingen... Er zat dus maar een ding op: ook de parkieten zijn (tijdelijk!) verbannen uit het huis, zodat Ellen uiteindelijk toch nog een hele mooie opname heeft kunnen maken. 

Speel muziek af